Despre noi CONTACTE PENTRU DESCĂRCARE PRODUSE

Despre noi

RIHO International Olanda


 

Istoria noastra


Companie RIHO CZ, a.s. a fost înfiinţată în anul 1994 ca societate fiică a firmei olandeze RIHO INTERNATIONAL. Renumele bun despre nivelul tehnic înalt ale produselor cehe a fost motivul pentru care conducerea firmei a decis să construiasca în mica localitate Moravský kras o întreprindere nouă cu calităţi extraordinare. În întreprinderea nouă a crescut o echipă de tehnicieni specializaţi, care constituie vârful în domeniul lor.

 

 

Misiunea noastră


Să oferim servicii acelor clienţi, care ştiu ce îşi doresc şi care ştiu în ce constă secretul calităţii sistemelor de baie.

 

Obiectivul nostru – respectăm valorile


RIHO nu ar exista fără hotărârile înţelepte ale clienţilor noştri. Înţelepciunea nu constă doar în cunoştinţe, dar şi în relaţia cu mediul nostru înconjurător. Împreună cu clienţii noştri apreciem valorile, care în lumea globală de astăzi dobândesc priorităţi. Afirmaţia legendară că nu suntem atât de bogaţi încât să ne permitem să cumpărăm lucruri ieftine este actuala ca şi o sută de ani în urmă, atât mai mult când ne gandim ce vom face cu lucrul învechit, cand după mulţi ani de serviciu va veni sfârșitul lui.

 

RIHO este membrul Camerei de comerţ a Republicii Cehe

 

 

CONTACTE CZ:
RIHO CZ, a.s.
Suchý 37
68001 Boskovice
Czech Republic

Tel.: +420 516 468 222
E-mail: info@riho.cz

Oferta de produse și prețurile pot varia în acest moment.
Toate imaginile , fotografiile si desenele tehnice ale produselor RIHO CZ si logourile acestora sunt proprietatea RIHO CZ si nu pot fi utilizate, reproduse si raspandite fara consimtamantul prealabil al RIHO CZ. Toate drepturile rezervate.